Ben je klaar om allround fit te worden met Fizznessworld?

Denk jij dat je het in je hebt om onze uitdagende sport-challenge te voltooien? De Fizzness-App is meer dan een spel; het is een sportrevolutie die je uitdaagt met sportieve doelstellingen. Je moet voldoen aan de conditie- en krachteisen om verder te komen in het spel. Laat zien wat je kunt en ga de uitdaging aan!

 

Unieke sport uitdagingen met Fizzness!

De Fizzness App zal uitgroeien tot meerdere sport disciplines, we zijn hard bezig met het ontwikkelen van de pro versie.

Voor nu is het trainingen en uitdagingen als voorbereiding voor de pro versie, wie deze versie uitspeelt is meer dan klaar voor de pro versie, omdat de trainingen steeds zwaarder en moeilijker zullen worden in verschillende sport genre's

Kickboksen
Kettebelt Training
Powerliften
Mobility
HBT (High-Intensity Interval Training)
Militaire Mindset Training

Fizzness is allround fit zijn. Een combinatie van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Jezelf uitdagen om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf halen.

Exclusieve Lifetime Deal
Wees een
First Adapter

Pak nu de unieke lifetime deal voor slechts 49,99 en wordt een van onze eerste trouwe klanten. Als first adapter word je rijkelijk beloond in de pro-versie van de app.


Bij toekomstige uitbreidingen hoef je nooit meer abonnementskosten te betalen voor het spel en krijg je korting op de leukste sport evenementen.


OF kies voor de speciale aanbieding van eenmalig 34,99 en krijg het eerste jaar van de pro-versie gratis. 

.

 

Onze 5
Kernwaardes

Discipline

Discipline

Eerlijkheid

Eerlijklheid

Wilskracht

Wilskracht

Samen

Samen

Resultaat

Resultaat

Download nu en 
begin met trainen!

Download de Fizzness-App nu en begin met jouw sport avontuur. Aangezien Fizzness een webapp is, leggen we graag uit hoe je deze gemakkelijk op je startscherm kunt krijgen.

"Begin vandaag nog Met Fizznessworld!"

Stel het niet langer uit! Til uw sportreis naar een hoger niveau met Fizznessworld. Download onze app, sluit u aan bij onze bloeiende gemeenschap en start vandaag nog met uw pad naar een verbeterde gezondheid en welzijn. Begin nu met Fizznessworld en ervaar het verschil!

 

Your way to Fizzness

Klaar voor het
echte werk?

Daag jezelf uit, ontdek je grenzen en connect met mede-atleten! Neem contact op voor informatie over de app, onze events of onze personal training mogelijkheden.