Aanmelden voor Personal Training: Verhoog je fitnessniveau!

Ben je geïnteresseerd in het verbeteren van je sportvaardigheid onder begeleiding van een expert? Meld je dan nu aan voor onze personal training (PT) sessies. We bieden een divers aanbod aan trainingen, waaronder:

Fitness
Uithoudingsvermogen
Kickboksen
HIIT (High-Intensity Interval Training)
Krachttraining
Trainen met Militaire Mindset

Fizzness is allround fit zijn. Een combinatie van kracht, snelheid en uithoudingsvermogen. Jezelf uitdagen om je grenzen te verleggen en het beste uit jezelf halen.

Stel samen met Fitz
je
Persoonlijke doelen

Heb je specifieke sportdoelen of wil je ergens naar toe trainen zoals een sport event, of ga je solliciteren bij de politie of defensie en wil je met de juiste training goed voorbereid zijn?

Bespreek je doelen met ons en we stellen samen een op maat gemaakt trainingsplan op. Of het nu gaat om gewichtsverlies, spieropbouw of het verbeteren van je algemene gezondheid, wij staan klaar om je te helpen deze te bereiken .

Intresse in onze PT-sessies of heb je specifieke vragen? Stuur ons een e-mail op info@fizznessworld.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om jouw fitnessreis te beginnen!

 

Klaar voor het
echte werk?

Daag jezelf uit, ontdek je grenzen en connect met mede-atleten! Neem contact op voor informatie over de app, onze events of onze personal training mogelijkheden.